Within this study we use methods such as spectral analysis that gives the spectral coefficient β, detrended fluctuations analysis that gives the scaling exponent α and the determination of Hurst exponent (H) to analyze the spatial series corresponding to the temperature factors of N, C-alpha, C and O atoms of 14 complexes of the chicken lysosyme. The mean values of the investigated parameters obtained for the 14 complexes are: β=1.779 ± 0.086, α=1.382 ± 0.009 and H=0.916. These values reveal long-range correlation in atomic vibrations corresponding to the chicken lysozyme backbone.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00