The article suggests a mathematical model of the multicriteria problem of formation of production tasks and operational-calendar plans at food companies, taking into account their specific features. The research was carried out, the bat algorithm and its modifications were adjusted and tested. The choice of the bat algorithm based on the Levy flight random search strategy is substantiated. This approach provides the formation of new and alternative plans for orders fulfillment at a food company, taking into account the proposed mathematical model.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00