- Tytuł:
-
Analysis of physicochemical properties of beetroot dried by microwave-vacuum method
Analiza suszenia mikrofalowo-próżniowego buraka ćwikłowego - Autorzy:
-
Matys, A.
Wiktor, A.
Witrowa-Rajchert, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/13925569.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
red beet
dried material
microwave-vacuum drying
drying parameter
hygroscopicity
colour
betalain
polyphenol
physicochemical property - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2020, 600; 31-41
0084-5477 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł