- Tytuł:
- Studies on the antinutritive components in rye grain. VI. Effect of dietary fiber fractions on protein digestibility in rats
- Autorzy:
-
Rakowska, M.
Kupiec, R.
Rybka, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371755.pdf
- Data publikacji:
- 1992
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
protein digestibility
antinutritive component
rye
antinutritive compound
dietary fibre
human nutrition
inbred line
rat
rye grain - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 3; 103-107
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł