- Tytuł:
- Comparison of physical-chemical properties of amylophosphoric acid and mono-starch phosphate salts
- Autorzy:
-
Fortuna, T.
Gibinski, M.
Palasinski, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371740.pdf
- Data publikacji:
- 1992
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
water binding capacity
physicochemical property
paste transparency
reducing capacity
mono-starch phosphate salt
amylophosphoric acid - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 3; 119-124
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł