- Tytuł:
- The effect of lactose content in culture medium on the course of propionic fermentation
- Autorzy:
-
Kujawski, M.
Rymaszewski, J.
Cichosz, G.
Laniewska-Moroz, L. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371734.pdf
- Data publikacji:
- 1992
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
nitrogen compound
lactose
propionic fermentation
culture medium
dairy technology
lactose content
biosynthesis
propionic acid bacteria
acetic acid
whey - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 3; 27-36
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł