- Tytuł:
- Faba bean albumins glycation
- Autorzy:
-
Kostyra, H.
Darewicz, M.
Smyk, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1371479.pdf
- Data publikacji:
- 1992
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
glycotransferase
food biotechnology
albumin
monosaccharide
protein
pepsin
trypsin
physiological condition
faba bean
enzymatic glycosylation
glycation - Źródło:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences; 1992, 01, 4; 121-126
1230-0322
2083-6007 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł