- Tytuł:
-
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów z suszonych owoców Goji
Antioxidative activity of dried lycium barbarum Goji fruit extracts - Autorzy:
-
Paradowska, K.
Czerniejewska, M.
Zielinska, A.
Sajkowska-Kozielewicz, J.J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1201219.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
kolcowoj pospolity
kolcowoj szkarlatny zob.kolcowoj pospolity
Lycium barbarum
owoce
owoce suszone
ekstrakty roslinne
aktywnosc przeciwutleniajaca - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł