- Tytuł:
-
Effect of pre-treatment on content of PCDD/F plus DL-PCB in muscle tissue of Atlantic salmon (Salmo salar) and sea trout (Salmo trutta)
Wpływ obróbki wstepnej na zawartość PCDD/F plus DL-PCB w tkance mięśniowej łososia atlantyckiego (Salmo salar) i troci wędrownej (Salmo trutta) - Autorzy:
-
Usydus, Z.
Szlinder-Richert, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/1201218.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
fish
Atlantic salmon
Salmo salar
sea trout
Salmo trutta
muscle tissue
pretreatment process
dioxin content
polychlorinated biphenyl
contaminant content - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 6
1425-6959 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł