The work was aimed at presenting the consumption of red meat, beef, pork, mutton in 2015 and consumption trends in 2025. Data from Central Statistical Office, Eurostat, OECD and FAO were used to determine current and forecast consumption in the world. According to OECD-FAO data, meat consumption per capita in 2016. in the European Union amounted to 65.7 kg. According to the OECD forecasts, in 2025 meat consumption in the world will be: 30.4kg of poultry meat, 23.1kg of pork meat, 14.3kg of beef and veal and 1.3 mutton perperson.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00