Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ systemu produkcji na wartość odżywczą ziarna niektórych odmian pszenżyta ozimego (× Triticosecale Wittm. ex A. Camus)

Tytuł:
Wpływ systemu produkcji na wartość odżywczą ziarna niektórych odmian pszenżyta ozimego (× Triticosecale Wittm. ex A. Camus)
The effect of the cultivation system of selected winter triticale grain (× Triticosecale Wittm. ex A. Camus) cultivars on the nutritional value
Autorzy:
Łysoń, E.
Biel, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/11236735.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
systemy produkcji
wartosc odzywcza
przenzyto ozime
uprawa roslin
odmiany roslin
produkcja ekologiczna
produkcja konwencjonalna
sklad chemiczny
makroelementy
frakcje
Triticale
ziarno
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2016, 71, 1; 53-63
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies