Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości reologiczne, teksturalne i sensoryczne napowietrzonych serków twarogowych

Tytuł:
Właściwości reologiczne, teksturalne i sensoryczne napowietrzonych serków twarogowych
Rheological, textural and sensory properties of aerated tvarog cheeses
Autorzy:
Tomczyńska-Mleko, M.
Baruk, A.
Domańska, K.
Wesołowska-Trojanowska, M.
Mleko, S.
Róg, S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/11236610.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
serki twarogowe
przetwory mleczne
wlasciwosci reologiczne
wlasciwosci teksturalne
wlasciwosci sensoryczne
napowietrzacze
reologia
tekstura zywnosci
zywienie czlowieka
zywnosc
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2014, 69, 4; 84-93
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies