The incidence of malignancies, including haematological malignancies, is increasing among the world population. The most important issue is the fact that as a result of these malignancies, a patient involuntarily losses body weight which is caused by improper manner of nutrition and connected with it: postoperative complications, decreased response to treatment, increased risk of collapses, hospital-acquired infection and the increased risk of demise. Thus, one should strive to identify the nutrition disorders and that will enable to introduce a proper nutrition intervention and improve the clinic and therapeutic results. At the same time, it is crucial to arrange a diet therapy on the basis of the patient’s current state of health, deficiencies and disorders, planned nutrition period and the possibility of preparation and consumption of specific meals.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00