The paper presents an analysis of surface roughness following milling of thin-walled components made of aluminium alloy EN AW-2024, taking into account the three different machining strategies and rolling direction of semi-finished product in the form of a plate combined with the milling feed. The aims of the study were to compare the results of machining using various technologies and show the best of them, providing the smallest roughness of the component following milling, as well as to determine the impact of rolling direction of the plate on the quality of the end surface. Measurement results of surface roughness parameters were provided information about the progress of the machining process.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00