Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wieku szczurów i rodzaju podawanej diety na aktywność wybranych enzymów surowicy krwi i wątroby

Tytuł:
Wpływ wieku szczurów i rodzaju podawanej diety na aktywność wybranych enzymów surowicy krwi i wątroby
Effect of age of the rats and type of diet on the activity of certain enzymes in the serum and blood
Vlijanie vozrasta krys i roda primenjaemogo korma na aktivnost vybrannykh fermentov v suvorotke krovi i pecheni
Autorzy:
Nikonorow, M.
Sciezynska, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877718.pdf
Data publikacji:
1982
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
szczury
aktywnosc szczurow
dieta szczurow
surowica krwi szczurow
toksykologia
fosfataza alkaliczna
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1982, 33, 4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies