- Tytuł:
-
Wartość odżywcza przeciętnych dziennych racji pokarmowych typowych dla wybranych grup społecznych. Część II. Wartość odżywcza białka
Nutritional value of average daily food rations typical of selected social groups. Part. II. Nutritional value of protein - Autorzy:
-
Kunachowicz, H.
Czarnowska-Misztal, E.
Rakowska, M.
Trzebska-Jeske, I. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876555.pdf
- Data publikacji:
- 1977
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
bialko
wartosc odzywcza
racje pokarmowe
grupy spoleczne
zawartosc bialka
produkty spozywcze
sklad aminokwasowy - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł