Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość azotanów i azotynów w wybranych warzywach z terenu województwa szczecińskiego

Tytuł:
Zawartość azotanów i azotynów w wybranych warzywach z terenu województwa szczecińskiego
Determinations of nitrates and nitrites in selected vegetables in the area of the province of Szczecin
Issledovanie soderzhanija nitratov i nitritov v vybrannykh ovoshhakh na territorii shhecinskogo voevodstva
Autorzy:
Grobelna, M.
Machoy, Z.
Niewiarowska-Pawlus, A.
Skucinski, S.
Pilawska, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876379.pdf
Data publikacji:
1983
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
azotany
azotyny
warzywa
Szczecin
produkcja rolna
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1983, 34, 5-6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies