- Tytuł:
-
Występowanie róznych gatunków bakterii z rodziny Enterobacteriaceae w wybranych produktach mleczarskich
Soderzhanie nekotorykh vidiov Enterobakterijj v vybrannykh molochnykh produktakh
Occurence of various species of bacteria from the family of Enterobacteriaceae in selected dairy products - Autorzy:
-
Maciejewska-Roczan, K.
Burzynska, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876312.pdf
- Data publikacji:
- 1981
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
przetwory mleczne
Enterobacteriaceae
paleczki jelitowe
bezpieczenstwo zywnosci
bakterie
zdrowie czlowieka
Polska
badania mikrobiologiczne
serki homogenizowane
serki twarogowe
sery dojrzewajace
maslo
Klebsiella
Salmonella
Shigella
Proteus
Arizona - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1981, 32, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł