- Tytuł:
-
Wykrywanie pozostałości oleandomycyny w mięsie
Obnaruzhivanie ostatochnykh kolichestv oleandomicina v mjase
Detection of oleandomycin residues in meat - Autorzy:
- Rutczynska-Skonieczna, E.M.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875961.pdf
- Data publikacji:
- 1981
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
oleandomycyna
antybiotyki
leki weterynaryjne
Polska
bezpieczenstwo zywnosci
mieso drobiowe
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1981, 32, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł