- Tytuł:
-
Wykrywanie substancji konserwujących metodą chromatografii cienkowarstwowej
Obnaruzhivanie konservirujoszih substancii metodom hromatografii v tonkom sloe
Identification of food preservatives by thin layer chromatography - Autorzy:
-
Lemieszek-Chodorowska, K.
Snycerski, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875420.pdf
- Data publikacji:
- 1971
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
chromatografia cienkowarstwowa
metoda chromatografii
konserwanty
chromatografia
kwas sorbowy
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1971, 22, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł