Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość odżywcza tłuszczów i ich rola w powstawaniu niektórych chorób. Część II. Wpływ rodzaju tłuszczu w diecie oraz dozowanego wysiłku fizycznego na wzrost szczurów

Tytuł:
Wartość odżywcza tłuszczów i ich rola w powstawaniu niektórych chorób. Część II. Wpływ rodzaju tłuszczu w diecie oraz dozowanego wysiłku fizycznego na wzrost szczurów
Pitatel'naja stoimost' zhirov i ikh rol' v vozniknovenii nekotorykh boleznejj. Chast' II. Vlijanie raznykh zhirov v diete a takzhe vlijanie dozirovannogo fizicheskogo naprjazhenija na vozrast krys
Nutritive value of fats and their role in the development of some diseases. II. Effect of different dietary fats and physical effort rate on growth of rats
Autorzy:
Ziombski, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875112.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies