- Tytuł:
-
Bacillus cereus jako czynnik etiologiczny w zatruciach pokarmowych
Bacillus cereus as an aetiological factor in food poisoning - Autorzy:
-
Smykal, B.
Rokoszewska, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875057.pdf
- Data publikacji:
- 1976
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zanieczyszczenia zywnosci
Bacillus cereus
bakterie
zatrucia pokarmowe
choroby czlowieka
etiologia
badania mikrobiologiczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł