Tytuł pozycji:
Zmiany mikroflory resztkowej w szynkach mielonych podczas składowania w temperaturze 5-6°
- Tytuł:
-
Zmiany mikroflory resztkowej w szynkach mielonych podczas składowania w temperaturze 5-6°
Peremeny ostatochnojj mikroflory molotojj vetchiny vo vremja khranenija v temperature 5-6°
Changes in residual microflora in canned ground hams stored at 5-6 Celsius degrees
- Autorzy:
-
Maleszewski, J.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/874263.pdf
- Data publikacji:
-
1964
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 1
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie