- Tytuł:
-
Oznaczanie kwasu sorbowego w produktach żywnościowych
Oboznachenie sorbovojj kisloty v pishhevykh produktakh
Determination of sorbic acid in food products - Autorzy:
- Lemieszek-Chodorowska, K.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874127.pdf
- Data publikacji:
- 1963
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
kwas sorbowy
konserwanty
oznaczanie
oznaczanie ilosciowe
produkty spozywcze
sorbic acid
preservative
determination
quantitative determination
food product - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1963, 14, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł