Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Substancje dodatkowe i zanieczyszczenia żywności w zaleceniach Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO i ustawodawstwach krajowych

Tytuł:
Substancje dodatkowe i zanieczyszczenia żywności w zaleceniach Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO i ustawodawstwach krajowych
Food additives and food contaminants in the hecommendations of the Codex Alimentarius Commision FAO/WHO and in national food laws regulations
Autorzy:
Sadowska, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873980.pdf
Data publikacji:
1978
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zanieczyszczenia zywnosci
substancje dodatkowe
pestycydy
zywnosc
jakosc
bezpieczenstwo zywnosci
zapewnienie bezpieczenstwa
Komisja Kodeksu Zywnosciowego FAO-WHO ds.Substancji Dodatkowych do Zywnosci
komisja
kodeks zywnosciowy
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1978, 29, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies