- Tytuł:
-
Zawartość poszczególnych kwasów tłuszczowych w lipidach posiłków obiadowych przygotowywanych w stołówce pracowniczej
Sostav zhirnyh kislot v zhirah soderzhaszihsja v bljodah prigotovljaemyh v rabocei stolovoi
The fatty acids composition of the lipids contained in dinner-type canteen meals - Autorzy:
-
Ziombski, H.
Stobnicka-Szczyglowa, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873781.pdf
- Data publikacji:
- 1971
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zawartosc kwasow tluszczowych
kwasy tluszczowe
lipidy
posilki
obiady
stolowki pracownicze
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1971, 22, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł