Zawartość potasu i alkaliczność popiołu miodów jasnych jako pomocnicze wskaźniki jakości miodów. Notatka laboratoryjna Soderzhanie kalija i szelocnoct' pepeli jasnyh medov kak vspomagatel'nye pokazateli kacestva medov The contents of potassium and the alkalinity of the ash as contributory indicators of the quality of pale honey
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00