Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie pozostałości sulfachinoksaliny w jajach

Tytuł:
Wykrywanie pozostałości sulfachinoksaliny w jajach
Detection of sulphaquinoxaline residues in eggs
Autorzy:
Rutczynska-Skonieczna, E.M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/872972.pdf
Data publikacji:
1979
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
jaja
sulfachinoksalina
wystepowanie
chromatografia cienkowarstwowa
metoda chromatografii
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies