- Tytuł:
-
Zastosowanie chromatografii gazowej do oceny metody enzymatycznej opracowanej do oznaczeń pozostałości insektycydów fosforoorganicznych w owocach i warzywach
Application of gas chromatography for evaluation of an enzymatic method elaborated for determination of organic-phosphorus insecticides residues in fruit and vegetables - Autorzy:
- Zadrozinska, J.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/872285.pdf
- Data publikacji:
- 1976
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
owoce
warzywa
pomidor
szpinak
insektycydy fosfoorganiczne
insektycydy fosforoorganiczne
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
chromatografia gazowa - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł