- Tytuł:
-
Porównanie środków odbiałczających stosowanych przy ilościowym oznaczaniu cukrów
The comparison of reagents removing proteins emplayed in the quantitative estimation of sugars - Autorzy:
- Szumska, M.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/871798.pdf
- Data publikacji:
- 1956
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
cukry
oznaczanie ilosciowe
octan olowiu
miod
marmolady
wino
badania naukowe
sugar
quantitative determination
lead acetate
honey
marmalade
wine
scientific research - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1956, 07, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł