Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania rozpuszczalności w sztucznym soku żołądkowym szczawianu wapniowego zawartego w tkance roślinnej (Część I)

Tytuł:
Badania rozpuszczalności w sztucznym soku żołądkowym szczawianu wapniowego zawartego w tkance roślinnej (Część I)
Studies on the solubility of calcium oxalate of plant tissues in the artificial gastric juice (Part I)
Autorzy:
Krauze, S.
Oledzka, R.
Mirowska, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/871636.pdf
Data publikacji:
1967
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1967, 18, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies