Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przeżywalność wirusowych patogenów świń, w tym wirusa afrykańskiego pomoru świń, w składnikach paszy oraz gnojowicy

Tytuł:
Przeżywalność wirusowych patogenów świń, w tym wirusa afrykańskiego pomoru świń, w składnikach paszy oraz gnojowicy
Survival of pig viral pathogens, including African swine fever virus, in feed components and in pig slurry
Autorzy:
Pejsak, Z.
Truszczynski, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/861963.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
Tematy:
trzoda chlewna
czynniki chorobotworcze
wirusy
wirus pryszczycy
wirus klasycznego pomoru swin
wirus afrykanskiego pomoru swin
wirus grypy swin typu A
wirus choroby Aujeszkyego
wirus choroby Nipah
wirus PRRS
wirus choroby pecherzykowej swin
wirus PCV2
wirus pecherzykowego zapalenia skory swin
pasze
komponenty pasz
gnojowica
przezywalnosc wirusow
inaktywacja
Źródło:
Życie Weterynaryjne; 2018, 93, 11
0137-6810
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies