- Tytuł:
- Ziemniak na talerzu – ile o nim wiemy?
- Autorzy:
-
Krzewinska, A.
Michalowska, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/834944.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
ziemniaki
zywienie czlowieka
Polska
spozycie
bulwy
zawartosc skladnikow pokarmowych
sklad chemiczny
przetworstwo ziemniaka
witamina C
straty witamin
porady kulinarne
potato
human nutrition
Polska
consumption
tuber
nutritional component content
chemical composition
potato processing
vitamin C
vitamin loss - Źródło:
-
Ziemniak Polski; 2014, 24, 2
1425-4263 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł