- Tytuł:
- Proba enzymatycznego przeestryfikowania mieszanek olejow rzepakowego i rybiego o zroznicowanym poziomie kwasow tluszczowych polienowych oraz ocena uzyskanych produktow
- Autorzy:
-
Ptasznik, S
Jerzewska, M.
Ropelewska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/833923.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
estryfikacja tluszczow
kwasy polienowe
kwasy tluszczowe
olej rzepakowy
olej rybny
esterification
polyenoic fatty acid
fatty acid
rapeseed oil
fish oil - Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2004, 25, 1; 203-212
1233-8273 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł