- Tytuł:
-
Wpływ dodatku proszku z zielonej herbaty na jakość wyrobów podrobowych przechowywanych w warunkach chłodniczych
Effect of green tea powder added on quality of offal products stored under refrigeration - Autorzy:
-
Werenska-Sudnik, M.
Chelmecka, I.
Woloszyn, J.
Okruszek, A.
Haraf, G.
Okrusz, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828354.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
wyroby podrobowe
przetwory miesne
przechowywanie chlodnicze
zmiany przechowalnicze
zmiany oksydacyjne
zmiany hydrolityczne
dodatki do zywnosci
herbata zielona
herbata sproszkowana - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł