- Tytuł:
-
Struktura, właściwości i przykłady zastosowań syntetycznych substancji słodzących
Structure, properties, and examples of applying synthetic sweeteners - Autorzy:
-
Swierczek, U.
Borowiecka, A.
Feder-Kubis, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828171.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
dodatki do zywnosci
substancje slodzace
wlasciwosci fizykochemiczne
stabilnosc chemiczna
smak slodki
srodki slodzace syntetyczne
aktywnosc przeciwnowotworowa - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł