- Tytuł:
- Wlasciwosci bialek preparatow czesci bialkowej jaja w procesie utleniania
- Autorzy:
-
Worobiej, E
Wolosiak, R.
Chwalisz, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827965.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
zelowanie
dodatki do zywnosci
wlasciwosci funkcjonalne
koagulacja
bialko jaja
przeciwutleniacze
stabilizowanie piany
jaja kurze - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 4; 136-144
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł