- Tytuł:
-
Wplyw procesow termicznych i biologicznych na pojemnosc przeciwutleniajaca nasion fasoli [Phaseolus vulgaris L.]
The effect of thermal and biological processing on antioxidant activity of common bean seeds [Phaseolus vulgaris L.] - Autorzy:
-
Biezanowska-Kopec, R
Pisulewski, P.M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827755.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
procesy cieplne zob.procesy termiczne
procesy termiczne
procesy biologiczne
fasola zwykla
Phaseolus vulgaris
nasiona
polifenole
potencjal przeciwutleniajacy
odmiany roslin - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł