- Tytuł:
- Charakterystyka wybranych majonezow oraz wplyw temperatury i czasu przechowywania na ich stabilnosc
- Autorzy:
-
Gruczynska, E
Kowalski, B.
Kowalska, M.
Smiechowski, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827013.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
temperatura
monoglicerole
przechowywanie
diglicerole
emulsje spozywcze
majonezy
kwasy tluszczowe
stabilnosc
olej rzepakowy
destabilizacja
triacyloglicerole - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 4; 154-166
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł