- Tytuł:
-
Effect of fillers addition on SME of extrusion-cooking of thermoplastic wheat starch
Wplyw dodatku wypelniaczy na energochlonnosc ekstruzji skrobi pszennej - Autorzy:
-
Oniszczuk, T.
Moscicki, L. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/793443.pdf
- Data publikacji:
- 2011
- Wydawca:
- Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
- Tematy:
-
thermoplastic starch
wheat starch
filler
extrusion-cooking
flax fibre
cellulose
energy consumption - Źródło:
-
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2011, 11
1641-7739 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł