- Tytuł:
-
The influence of thermal processing on the course of the process of pressing juice from beetroot
Wplyw obrobki cieplnej na przebieg procesu tloczenia soku z burakow cwiklowych - Autorzy:
-
Nadulski, R.
Zawislak, K.
Strzalkowska, K.
Piekarski, D.
Starak, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/793070.pdf
- Data publikacji:
- 2012
- Wydawca:
- Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
- Tematy:
-
red beet
Beta vulgaris
processing
thermal processing
pulp
juice
freezing
protein content
sugar content
mineral salt
vitamin C
betacyanin
anthocyanin
energy input
energy consumption - Źródło:
-
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2012, 12, 1
1641-7739 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł