- Tytuł:
-
Influence of process conditions and fillers addition on extrusion-cooking efficiency and SME of thermoplastic potato starch
Wplyw parametrow procesu i dodatku wypelniaczy na wydajnosc i energochlonnosc ekstruzji termoplastycznej skrobi ziemniaczanej - Autorzy:
-
Oniszczuk, T.
Wojtowicz, A.
Mitrus, M.
Moscicki, L.
Combrzynski, M.
Rejak, A.
Gladyszewska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/793031.pdf
- Data publikacji:
- 2012
- Wydawca:
- Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
- Tematy:
-
thermoplastic starch
potato starch
filler
extrusion-cooking
screw speed
energy consumption
flax fibre
cellulose
process condition - Źródło:
-
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2012, 12, 1
1641-7739 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł