- Tytuł:
-
Wybrane techniki zamrażania a zawartość olejków eterycznych w niektórych warzywach przyprawowych
Chosen freezing techniques and etheric oils content in some seasoning vegetables - Autorzy:
-
Góral, D.
Kluza, F. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/7454975.pdf
- Data publikacji:
- 2008
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
warzywa przyprawowe
olejki eteryczne
zawartosc olejkow eterycznych
czosnek
chrzan
por
seler naciowy
zamrazanie
utrwalanie zywnosci
essential oil
essential oil content
garlic
horseradish
leek
leaf celery
onion
freezing
food preservation - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria; 2008, 07, 1-2; 3-8
1644-0684 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł