Tytuł pozycji:
Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Zarządzanie bezpieczeństwem żywności. Teoria i praktyka
- Tytuł:
-
Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Zarządzanie bezpieczeństwem żywności. Teoria i praktyka
- Autorzy:
-
Ożóg, Justyna
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/556558.pdf
- Data publikacji:
-
2010
- Wydawca:
-
Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego
- Źródło:
-
Bezpieczeństwo. Teoria i Praktyka; 2010, 3-4; 225-227
1899-6264
2451-0718
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie