Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Slaughter value and meat quality of Polish Merino and Berrichon du Cher ram lambs in intensive housing system

Tytuł:
Slaughter value and meat quality of Polish Merino and Berrichon du Cher ram lambs in intensive housing system
Porównanie wartości rzeźnej i mięsnej tryczków rasy merynos polski z berrichon du cher, utrzymywanych w warunkach chowu alkierzowego
Autorzy:
Niznikowski, R.
Oprzadek, A.
Swiatek, M.
Czub, G.
Glowacz, K.
Slezak, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/45221.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2014, 13, 2
1644-0714
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies