- Tytuł:
-
Protected lipids and fatty acids in cattle feed rations
Chronione lipidy i kwasy tłuszczowe w dawce paszowej dla bydła - Autorzy:
-
Pavkovych, S.
Vovk, S.
Kruzhel, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/44803.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
animal farming
animal feeding
cattle
feed
feed dose
diet supplement
lipid
fatty acid
animal production - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2015, 14, 3
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł