In this paper, the Aluminum A6060-T5 plates of thickness 2 mm was friction stir spot welded (FSSW), and the effects of
welding parameters (rotation speed, plunge speed and distance from the center of pin) on the temperature variation of the joints
were investigated. The experimental design method is used to investigate the effects of welding parameters in order to achieve
an optimization of the FSSW process. This optimization allows the development of experimental results and may help to better
understand the complexity of the phenomena resulting from contact parts/tool during the stirring process.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00