- Tytuł:
-
Quality traits and physicochemical characteristics of pork from crossbreds depending on age
Cechy jakościowe tusz i właściwości fizykochemiczne mięsa mieszańców świń w zależności od wieku - Autorzy:
-
Rudy, M.
Zin, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2197636.pdf
- Data publikacji:
- 2007
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
pig
crossbred pig
pork quality
pig meat
physicochemical characteristics
animal age
carcass
fattener
chemical composition
physicochemical property
sensory property - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2007, 25, 1; 101-107
0239-4243
2083-7399 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł