- Tytuł:
-
Cross-species hybridizations in situ of genes associated with meat production traits in the wild pig genome
Międzygatunkowe hybrydyzacje in situ genów związanych z cechami użytkowości mięsnej w genomie dzika - Autorzy:
-
Kozubska-Sobocinska, A.
Danielak-Czech, B.
Babicz, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2196829.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
wild pig
fluorescence in situ hybridization
cross-species hybridization
in situ hybridization
gene
meat production trait
genome
ghrelin
UCP2 gene
UCP3 gene - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica; 2015, 33, 3; 31-36
0239-4243
2083-7399 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł