- Tytuł:
- Quality of cloudy plum juice produced from fresh fruit of Prunus domestica L. – the effect of cultivar and enzyme treatment
- Autorzy:
-
Zbrzezniak, M.
Nordlund, E.
Mieszczakowska-Frac, M.
Plocharski, W.
Konopacka, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2176.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Instytut Ogrodnictwa
- Tematy:
-
enzyme activity
cloudy juice
fresh fruit
fruit juice
plum cultivar
Prunus domestica
chemical characteristics
polyphenol oxidase activity
anthocyanin content
pectin methyl esterase
polygalacturonase activity - Źródło:
-
Journal of Horticultural Research; 2015, 23, 2
2300-5009 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł